Zonnepanelensysteem

Profiteer ook van de voorwaarden en hoog rendement. 
Ontvang vrijblijvend een voorstel.

Full-black zonnepanelen 

Zonnepanelen zetten zonlicht om in hernieuwbare stroom. Het vermogen en de kwaliteit van de zonnepanelen bepalen hoe efficiënt ze dit doen.

Premium zwart design

Hoogwaardige prestaties én een strakke uitstraling op uw dak?  Qcells full-black monokristallijn zonnepanelen geven u het premium effect.

Hoog rendement: 400 Wp vermogen

Wij garanderen een jarenlang hoog rendement. Qcells zonnepanelen zijn gecertificeerd volgens de hoogste normeringen.

Productgarantie: 15 jaar 

Als een van 's werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt Qcells u 15 jaar productgarantie én een lineaire vermogensgarantie van 85% na 25 jaar!

Hoe geschikt is uw dak?

Hoeveel zonnepanelen passen er op uw dak en wat kost een complete installatie? Ontvang binnen 10 werkdagen vrijblijvend een uitgewerkt voorstel voor uw dak.

Inschrijven & meedoen

String omvormer

De omvormer is het kloppend hart van uw systeem. Het apparaat zorgt dat de stroom van de zonnepanelen wordt omgevormd tot bruikbare wisselstroom voor uw woning. Ligt uw systeem in de zon, met weinig tot geen schaduw, dan adviseren wij een string-omvormer.

Koploper van wereldklasse

Het merk Growatt heeft wereldwijd de nummer 1 positie in de residentiële zonne-energiemarkt. Volgens IHS was in 2020 het wereldwijde marktaandeel gestegen tot 16,6%. Growatt wist haar koppositie in 2021 en 2022 te behouden.

Prestaties die tellen 

Welk type omvormer het beste is voor uw situatie, hangt af van diverse factoren. Wij berekenen per situatie wat het beste is. Onze adviseurs zullen dit persoonlijk toelichten.

Micro-omvormers

Heeft uw systeem veel schaduw gedurende de dag? Of plaatst u zonnepanelen op meer dan twee dakvlakken? Dan adviseren wij u micro-omvormers.

Parallelschakeling zonnepanelen 

Met micro-omvormers krijgt elk zonnepaneel een eigen, kleine omvormer. U plaatst de zonnepanelen als een parallelschakeling. De stroomomvorming (van DC naar AC) vindt per zonnepaneel plaats op het dak. Zo presteert elk zonnepaneel onafhankelijk van de andere zonnepanelen.

Bij schaduw

Micro-omvormers managen de productie per zonnepaneel. Schaduw op één zonnepaneel heeft dan geen negatieve invloed op de productie van de overige zonnepanelen. Kunt u bij het systeemontwerp schaduw niet vermijden, dan adviseren wij micro-omvormers.

Zonnepanelen plaatsen? Hier moet u aan denken.

Hoe plaatsen we de zonnepanelen op het dak? Hoeveel zonnepanelen kunt u het beste laten plaatsen? Welk type omvormer is het best voor uw systeem? Voor bijna elke situatie is wel een goede technische oplossing beschikbaar. Wij helpen u graag verder met maatwerkadvies.

Gratis en vrijblijvend advies?

Doe mee en regel vandaag de aanvraag voor uw woning online. U kunt ons ook bereiken tijdens kantooruren via: roerdalen@zelfopwekken.nl of 085 222 6173.

Persoonlijk advies en vakkundige montage

ZelfOpwekken.nl begint altijd bij een uitgewerkt voorstel op maat. Indien u akkoord gaat, beginnen wij met de voorbereidingen. Op de installatiedag verzorgen we de installatie vakkundig.

1
Stap 1: Voorstel aanvragen: persoonlijk advies
+
-
2
Stap 2: U bestelt uw order
+
-
3
Stap 3: Vakkundige montage
+
-

Vul uw postcode in

Aanvraag klaar binnen 60 seconden

ZelfOpwekken.nl is een handelsnaam van Sunergetic B.V.

Samenwerking

Dit project is een samenwerking tussen gemeente Roerdalen en Zelfopwekken.nl

Ja, ik heb interesse

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.