Online app

Kiest u ook voor zonnepanelen? Met onze mobiele app ziet u precies hoeveel stroom u opwekt.

Monitoring App

Voor slimme woningeigenaren

SolarResult is dé oplossing om efficiënt de prestaties van uw zonnestroom-installaties te monitoren en deze helder te visualiseren.

Download de case study

Inzicht per dag, maand, jaar

Nadat uw installatie is voltooid, kunt u de opbrengst van de zonnepanelen monitoren. U krijgt toegang tot onze mobiele app. Het werkt eenvoudig op uw telefoon, tablet én computer. U ziet per dag, per maand en per jaar wat de zonnepanelen opwekken. Uiteraard is er ook een totaaloverzicht.

Waarom SolarResult?

U krijgt na installatie een app. Daarmee heeft u direct inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen.

Zo weet u zeker dat uw investering rendeert!

U krijgt toegang tot een mobiele app, die eenvoudig werkt op elke telefoon, tablet of computer.

  • Stroomproductie eenvoudig monitoren. 
  • Opbrengst per dag, per maand en per jaar.
  • U kunt optioneel de slimme meter gegevens koppelen. Met slimme meter gegevens wordt de app "slimmer" dan uw slimme meter. U ziet hoeveel zonnestroom direct in huis wordt verbruikt. Tevens kunt u de eindafrekening van uw energieleverancier controleren.

Maakt zonnestroom inzichtelijk

Inzicht en slim besparen

U kunt optioneel uw slimme meter koppelen aan de SolarResult app. Daarmee maakt u SolarResult nog "slimmer" dan uw slimme meter.

Hoe werkt het? 

Met slimme meter koppeling ziet u niet alleen hoeveel stroom uw zonnepanelen opwekken, maar ook hoeveel zonnestroom uw huis direct verbruikt. U ziet ook op uw app hoeveel u stroom teruglevert aan het net. Bovendien ziet u het gasverbruik van uw woning en kunt u de eindafrekening van uw energieleverancier controleren. Wel zo handig.

Deze informatie wordt de komende jaren steeds belangrijker. Met slimme meter koppeling aan uw app bent u niet langer afhankelijk van de app van uw energieleverancier. Wij bewaren alle gegevens voor u op onze servers, zodat er niks verloren gaat, ook niet als u overstapt van energieleverancier.

Met SolarResult behoudt u uw slimme meter gegevens van voorgaande jaren veilig en onafhankelijk op 1 vaste plek. Er zit een vertraging in de weergave van de gegevens van minimaal 24 uur. Niemand kan dus "live" zien wat er bij u thuis gebeurt of met jullie huishouden meekijken. Dat is wel zo veilig.

Wat moet u doen? 

Geef voor het accepteren van uw voorstel door aan uw adviseur dat u de slimme meter wilt koppelen aan uw monitoring app. Wij regelen daarna alles. Het is meestal binnen twee weken geregeld.

Zonnepanelenmonitoring met slimme-meter-koppeling

Monitoring voorkomt opbrengstverlies

Notificaties voor beheerders

Indien overdag 4 uur lang geen productie wordt gemeten, gaat er een melding naar onze monitoring-specialist.

Diagnose op afstand

Incidenten worden op afstand gediagnosticeerd volgens een vast stappenplan. Indien nodig, wordt er contact opgenomen.

Storingsmonteur

Mocht uit de analyse op afstand blijken dat een service-bezoek op locatie nodig is, dan wordt er een afspraak ingepland.

Proactieve monitoring

Monitoring dashboard

SolarResult detecteert afwijkingen. Er zijn proactief meldingen die worden getoond als installaties niet naar behoren functioneren.

Uw beheerder controleert meldingen en zorgt op systeemniveau voor optimale prestaties. Tevens worden er periodieke rapportages gemaakt.

Met SolarResult krijgt u extra inzicht in de prestaties van de zonnepanelen.

ZelfOpwekken.nl is een handelsnaam van Sunergetic B.V.

Samenwerking

Dit project is een samenwerking tussen gemeente Roerdalen en Zelfopwekken.nl

Ja, ik heb interesse

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.