Na uw inschrijving

Gemeente Roerdalen gaat woningeigenaren helpen bij de aanschaf van zonnepanelen. Als u de zonnepanelen neemt via dit project, kiest u voor een voordelige lening die loopt bij de gemeente Roerdalen. U leest hier hoe dat werkt. 

Offerte

Na inschrijving ontvangt u de inloggegevens voor uw persoonlijk woningdossier. Hier kunt u eventueel foto’s en informatie uploaden over uw woning. Aan de hand van deze gegevens stelt ZelfOpwekken.nl de voor u meest ideale offerte op. Hierin vindt u een legplan voor uw dak, de geschatte opbrengst en het maandbedrag voor de lening. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaat u een overeenkomst met de gemeente aan.

Lening

U leent het bedrag voor aanschaf, aanleg en onderhoud van de zonnepanelen van gemeente Roerdalen. Het is ook mogelijk om in één keer of versneld af te lossen. U blijft dan natuurlijk wel recht houden op de 15 jaar service, onderhoud en monitoring. 

Looptijd

15 jaar

De lening, service, onderhoud en monitoring hebben een looptijd van 15 jaar. Voor die periode garanderen wij ook de opbrengst van uw systeem.

Rente

3,5%

U betaalt over het geleende bedrag een lening van maar 3,5%.

boetevrij aflossen

v.a. €500

U kunt de lening boetevrij aflossen. Dat kan in een keer of in meerdere keren vanaf €500. Extra aflossen is boetevrij.

ZelfOpwekken.nl is een handelsnaam van Sunergetic B.V.

Samenwerking

Dit project is een samenwerking tussen gemeente Roerdalen en Zelfopwekken.nl

Ja, ik heb interesse

Copyright 2023 © Sunergetic.nl. Alle rechten voorbehouden.